Mama, student, juf en avonturier Fiona neemt haar (mom) bag overal mee naar toe

Mama, student, juf en avonturier Fiona neemt haar (mom) bag overal mee naar toe

Als je mama bent, werkt, studeert en/of winkelt heb je vaak een tas bij je. Dat geldt in ieder geval wel voor mij. Met de baby een luiertas, een nette tas voor werk, een laptop tas voor naar school en een shopper voor het winkelen om maar iets te noemen.

Op zoek naar een universele tas die ik voor alles kan gebruiken kwam ik de mom bag tegen. Dat leek me wel wat! Ik zocht nog verder, want de meeste van dit soort tassen hebben alleen een groot vak en geen sluiting. Dat leek me toch minder handig. Ik zag mezelf al op zoek naar al mijn spullen. Of een tas die ondersteboven helemaal leeg viel… Toen ontdekte ik Tugz. Een prachtige mom bag, met handige vakken en een magnetische sluiting. En ook nog eens verkrijgbaar in vier prachtige kleuren! Dat was ook meteen een probleem: welke kleur zou ik kiezen?

Uiteindelijk koos ik voor de donkerblauwe. Zodra ik de tas ontving nam ik deze direct in gebruik. Als eerst aan de kinderwagen tijdens het wandelen. Luiers en dergelijke erin, maar ook wat eten en drinken. Ideaal! Vervolgens ging ik de tas steeds meer gebruiken. Even een boodschap doen? Portemonnee erin en terug de boodschappen. Naar werk? Kladblok, pennen, broodjes, drinken, en nog meer erin. Naar school? Laptop erin.

Inmiddels is de tas onmisbaar. Ik ben er zo blij mee! In het lange vak past perfect mijn fles water. In het kleine vakje mijn portemonnee. En in het middelste vak bijvoorbeeld mijn sleutels. In het grote vak past eigenlijk alles. Kortom: een superhandige tas die echt voor alles te gebruiken is. Ik ben fan!

Liefs Fiona


Oudere blogpost Nieuwere blogpost

Laat een bericht achter

Leuk dat je een bericht achterlaat. Je bericht is ingediend en wordt zo spoedig mogelijk geplaatst. Bedankt!