Zomercollectie '22

Zomercollectie '22

De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt op het gezichtje van je baby en de home made limonade staat klaar bij de lounge set in je tuin. De zomer is begonnen. Wat trek jij je baby aan?

'A Sunny Day' collectie introduceert babykleding gemaakt van de fijnste, zomerse stofjes. In deze collectie vind je de grondstoffen katoen, linnen, viscose en elastaan vervaardigd in effen en ribstoffen. Basic items van neutrale en enkele sprekende kleuren en printjes maken het recept van de eerste Tugz zomercollectie. De zon laat zich zien, en deze collectie ook.

Naast de natuurlijke kleuren die je bij Tugz altijd terug vindt, zoals de basis beige, witte en blauwe tinten, kun je ook kiezen voor een ondeugende oranje, zacht zeeblauw of een vrolijk printje. Door je meer keuze te geven shop je nu een setje babykleding die past bij het karakter van jouw baby. De kenmerken van de boefjes, stoertjes en lieverds worden door de kleuren, stofjes en printjes nog beter zichtbaar. 

 

Broekjes

Bobby

Comfortabele, dikke en rekbare stof in combinatie met de fijne pasvorm maakten de Robin broekjes een hit. Daarom vind je dezelfde pasvorm weer terug. De zomereditie, de Bobby broekjes, hebben een paar kleine aanpassingen:

  • Nepzakjes ipv echte
  • Soepeler elastiek
  • Los lintje ipv vastgestikt over de naad

De Bobby broekjes kun je shoppen in 6 verschillende stoffen. Drie egale stoffen en drie ribstoffen. Deze zijn gemaakt van organische katoen met een klein percentage elastaan voor een fijne stretch.

Jaimy

Een los, linnen zomerbroekje voor de warme dagen. Met deze gedachte is er voor jouw baby een nieuwe creatie gemaakt. Dit design heeft extra plooien bij de boord en de broekspijpen blijven in tegenstelling tot de Bobby broekjes wijd. Zo blijft het fijn luchtig en houdt het design de casual linnen look die bij de stof past. Lees meer over de kenmerken van deze Jaimy broekjes.

 

Shirtjes

De pasvorm van de babyshirtjes is net iets anders. De babyshirtjes van de wintercollectie waren mooi en door jullie feedback hebben we het design nog iets verbetert . Je krijgt nu:

  • Een iets wijdere hals bij de kleinere maatjes
  • een bredere mouwinzet, zodat het omkleden nog iets gemakkelijker gaat
  • een iets langer shirtje, zodat je ook de boord van de broek niet meer ziet
  • en ook bij de shirtjes hangt het Tugz lintje in de nek nu los

In deze collectie vind je meer details. Door de veelal effen zomerstoffen kan er meer focus worden gelegd op details, zoals leuke borstzakjes en ruches.

Ook vind je printjes terug die je optimaal in de zomersfeer brengt. Zwemmen in de oceaan in Barbados, op safari in Tanzania of varen langs de mooie wilgen aan de oevers in Giethoorn. Al met al vind je in de A Sunny Day collectie meer keuze, meer diversiteit en daarom meer kans om items te zoeken die echt bij jouw ukkepuk passen. 

 Wat vind jij van deze nieuwe collectie? Je kunt de mooiste babykleertjes van deze collectie nu shoppen. Happy Summer!


Oudere blogpost Nieuwere blogpost

Laat een bericht achter

Leuk dat je een bericht achterlaat. Je bericht is ingediend en wordt zo spoedig mogelijk geplaatst. Bedankt!