tugz

Een Veluwse Winter - de nieuwe wintercollectie 22/23

Een Veluwse Winter - de nieuwe wintercollectie 22/23

De dagen worden korter en de bladeren vallen van de bomen. Pompoenen komen tevoorschijn, dennenappels versieren de grond en ook eikeltjes zijn niet meer weg te denken. De winter op de Veluwe komt er weer aan.Geïnspireerd op het stilleven van de natuur op de Veluwe introduceren we met trots de nieuwe babykleding wintercollectie 22/23. Klik het broekje aan de sweater vast, zodat je baby heerlijk warm blijft. O, en mama... trek jij je Mommy Sweater ook aan? Kom, we gaan samen de winter ontdekken op de Veluwe.

Lees meer →


Mama, student, juf en avonturier Fiona neemt haar (mom) bag overal mee naar toe

Mama, student, juf en avonturier Fiona neemt haar (mom) bag overal mee naar toe

Mama, student, juf en avonturier Fiona neemt haar mom bag overal mee naar toe. Ook als ze even geen mom hoeft te zijn. Tijdens het shoppen, een bezoek aan het strand en naar haar werk kan ze niet meer zonder haar Tugz (mom) bag. Het is inmiddels een shopper, pram bag, strandtas, werktas en uiteraard ook een luiertas. Lees haar mening over de Mom bag.

Lees meer →


Zomercollectie '22

Zomercollectie '22

De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt op het gezichtje van je baby en de home made limonade staat klaar bij de lounge set in je tuin. De zomer is begonnen. Wat trek jij je baby aan? 'A Sunny Day' collectie introduceert babykleding gemaakt van de fijnste, zomerse stofjes. Katoen, linnen, viscose en elastaanse stoffen ondergedompeld in fijne zomerse en neutrale kleuren maken het recept van de eerste Tugz zomercollectie. Lees hier de nieuwe ontwikkelingen en verdere toelichting van A Sunny Day. Kom maar op met dat zonnetje.  

Lees meer →


Stof over Stof

Stof over Stof

Veel mensen letten op wat ze eten, wat je in je lijft stopt. Sta jij er ook wel eens bij stil wat je op je lijf draagt? In dit babykleren blog neemt textielexpert Marlien je mee in stoffenland. Zij legt uit wat de werking en samenstelling is van diverse stoffen die worden gebruikt voor onze babykleding. We hebben het over biologisch katoen, linnen, bamboe en het oeko-tex keurmerk

Lees meer →