tugz

Zomercollectie '22

Zomercollectie '22

De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt op het gezichtje van je baby en de home made limonade staat klaar bij de lounge set in je tuin. De zomer is begonnen. Wat trek jij je baby aan? 'A Sunny Day' collectie introduceert babykleding gemaakt van de fijnste, zomerse stofjes. Katoen, linnen, viscose en elastaanse stoffen ondergedompeld in fijne zomerse en neutrale kleuren maken het recept van de eerste Tugz zomercollectie. Lees hier de nieuwe ontwikkelingen en verdere toelichting van A Sunny Day. Kom maar op met dat zonnetje.  

Lees meer →


Stof over Stof

Stof over Stof

Veel mensen letten op wat ze eten, wat je in je lijft stopt. Sta jij er ook wel eens bij stil wat je op je lijf draagt? In dit babykleren blog neemt textielexpert Marlien je mee in stoffenland. Zij legt uit wat de werking en samenstelling is van diverse stoffen die worden gebruikt voor onze babykleding. We hebben het over biologisch katoen, linnen, bamboe en het oeko-tex keurmerk

Lees meer →


Babykleding: Ontworpen voor en door de markt

Babykleding: Ontworpen voor en door de markt

Tugz is geboren vanuit de wens om het probleem van de opgerolde shirtjes op te lossen. De oplossing om het shirtje aan het broekje te verbinden hadden we snel te pakken. Dit idee toetsten we bij familieleden en vrienden. Zij waren razend enthousiast. Maar dachten er meer zo over? Tijd voor een marktonderzoek!

Lees meer →


Het dilemma van boxpakjes

Het dilemma van boxpakjes

Het merendeel van de baby's dragen geen boxpakjes. Ouders vinden het niet modieus genoeg. Ze zullen overigens niet ontkennen dat de praktische voordelen, waaronder het altijd hebben van een warm ruggetje en geen ophoping van stof in zijn rug, voordelen zijn wat aan hun neus voorbij gaat. Babykleding is en blijft toch een fashion statement!

Lees meer →

Recente artikelen