Een Veluwse Winter - de nieuwe wintercollectie 22/23

Een Veluwse Winter - de nieuwe wintercollectie 22/23

De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en het ochtendgloren wordt steeds mysterieuzer. De zwermen vogels vertrekken, het groen wordt bruin en dieren bereiden zich voor op een winterslaap. Pompoenen komen tevoorschijn, dennenappels versieren de grond en ook eikeltjes zijn niet meer weg te denken. De winter op de Veluwe komt er weer aan.
Geïnspireerd op de kleuren en het stilleven van de Veluwse natuur introduceren we met trots de nieuwe Wintercollectie 22/23. Klik het broekje aan de sweater vast, zodat je baby heerlijk warm blijft. O, en mama... trek jij je Mommy Sweater ook aan? Kom, we gaan samen de winter ontdekken op de Veluwe.

Neem alvast een kijkje in de nieuwe collectie 'Een Veluwse Winter'  

Het creatieve concept: De kleuren en uniek handgetekend design
Dit seizoen zijn archeologisch kleuren trending. Met name de prachtige warme kleuren van het oude Egypte... Say no more. Direct gingen we aan de slag met kobalt blauw, goud, cognac, zand en brons. 

Dit seizoen is het onze missie om aan jou nog uniekere babykleding te presenteren. Iets 'one of a kind'. Niet alleen in de klik van Tugz, maar ook op of in de stoffen zelf. Geen standaard prints. Daarom vroegen we talentvolle Sanne van The Bright Story om aan de slag gegaan met de opdracht om bosrijke najaarillustraties te maken. Sanne staat bekend om haar prachtige merkillustraties en is de aangewezen persoon om de collectie haar unieke schwung te geven.

Na de presentatie van de illustraties zijn de kleuren iets aangepast. Het concept van een bosrijke, koude omgeving moet uiteraard matchen met de kleuren. Kobalt blauw werd indigo en petrol. Goud wijzigde in oker, en brons in cognac en kaneel. En zo was de moodboard compleet!

 

Sweaters
Welk kledingstuk houdt je heerlijk warm bij koude dagen? Yes, een sweater! Een fijne trui om zowel binnen als buiten te dragen, die heerlijk comfortabel zit. We gingen op zoek naar organische, katoenen sweaterstof en ons naaiatelier ging samples maken. Het duurde even voordat we de ideale pasvorm vonden, doordat we onszelf nog een extra missie hadden opgelegd: nog minder aankleedwerk voor jullie! We willen jullie extra klik-werk besparen door de drukkertjes in de hals weg te halen. Daardoor moet de halsboord perfect zijn. Na veel demorondes hebben we de perfecte pasvorm te pakken. 

De sweaters hebben een soepele boord bij de hals, polsen en heupen. En natuurlijk mag de klik van Tugz op de heupen niet ontbreken. Gegarandeerd dat je baby zo heerlijk comfortabel blijft. Een echt winteritem dat niet in de babykledingkast mag ontbreken.

 

Mini... & Mommy Sweaters
Steeds vaker horen we dat er beperkt aanbod is om te 'twinnen'. Daar gaan we iets aan doen. De babysweaters hebben we daarom ook in de Mommy variant. Want ook jij verdient een comfortabele en mooie sweater. Jullie gaven in een kort onderzoek aan dat een subtiel printje wenselijk is. De Mommy Sweater kun je daarom verkrijgen in de 'Vrolijke Noot' variant, in bijvoorbeeld oker. Natuurlijk zijn ze verkrijgbaar in alle 5 de kleuren, net als de mini sweaters. Wil je eenzelfde stijl maar niet dubbel zien? Kies dan een andere kleur of een andere print uit voor je baby. 

 

Broekjes
Never change a winning team. Ook dit seizoen vind je onze standaard broekjes terug; de Bobby broekjes. De ruimere pasvorm is ideaal voor baby's en de nepzakken en boordjes geven de babybroekjes een speelse twist. We kregen wel vaker vraag naar een legging. Daarom vind je ook 2 leggings terug in de collectie. De Lola Legging Vogelvlucht en Vallende Takjes.

 

Liefs, uit Nederland
Uiteraard zijn al onze stoffen organisch en vindt de gehele keten - van concept tot aan productie - in Nederland plaats. We werken samen met Nederlandse bedrijven en ZZP'ers om eerlijke werkcondities te garanderen, onze CO2-voetafdruk minimaal te houden en de Nederlandse economie te steunen in deze tijden.

 Neem snel een kijkje in de nieuwe collectie 'Een Veluwse Winter'.


Oudere blogpost

Laat een bericht achter

Leuk dat je een bericht achterlaat. Je bericht is ingediend en wordt zo spoedig mogelijk geplaatst. Bedankt!